Wie is Universal Grading Services?

Universal Grading Services is een toegewijd team die een onafhankelijke grading service aanbied. Voor een betrouwbare, objectieve en hoogkwalitatieve beoordeling van de kaarten van verzamelaars.
Dit gebeurt met uiterst strikte grade processen en geavanceerde technologie onder het toeziend oog van een team van experts.


Wij streven bij Universal Grading Services naar een snelle service voor het graden van de kaarten. Naar klantvriendelijkheid voor en naar al onze klanten. En naar kwaliteit van ons werk, het uiterlijk van de labels en het uiteindelijke resultaat van de gegrade kaart(en).

UGS bestaat uit een gedreven en dynamisch team dat is ontstaan uit liefhebbers die hart en passie hebben voor het verzamelen van kaarten. Op deze manier kunnen onze professionals met al hun kennis en enthousiasme klaarstaan voor al je vragen.

Ons motto is daarom ook:

-Door collectors, voor collectors-

Wij hopen aan jullie te kunnen laten zien dat met onze service, onze kwaliteit en onze passie voor de hobby het graden makkelijk snel maar vooral ook leuk kan zijn. Onze hoogste prioriteit ligt dan ook in de snelle return van je gegrade kaarten. Daarnaast kies je met Universal Grading Services voor kwaliteit en dat maakt het kaarten graden een fluitje van een cent!

Door  de uitstekende samenwerking tussen ZoMa en UGS, kunnen wij een snelle en adequate service garanderen, wij brengen persoonlijk elke vrijdag een nieuwe submissie naar UGS. 
Wil je een kaart laten graden bij UGS, dan krijg je via ZoMa het gereduceerde tarief van 
€18,95 per kaart, exclusief eventuele verzendkosten.